maandag 23 april 2012

Vakantie!

Nog even een kort berichtje voordat ik als een razende huisvrouw door het huis ga..
Het superbike weekend was koud en nat. Gelukkig wel spectaculaire races gezien! Jammer dat dit soort weer onze inkomsten niet goed doet, maar daar doe je niks aan.
Ik ben nu best heel erg moe en zie er nog tegenop om vanavond/vannacht te vertrekken naar Schiphol. Maar dan zitten we morgenochtend wel in Lissabon, HA! Ben er aan toe!

Sorry, maar heb geen tijd (gehad) om jullie blogs te lezen en reacties te plaatsen.. heb het t/m vrijdag volgehouden om ze te lezen....
Zie/lees jullie weer als ik terug ben!



maandag 16 april 2012

The big brother of mister Moustache

Haha, kijk eens wie ik laatst bij de kringloopwinkel vond! De grote broer van mister Moustache. Ik had kleine broer al eens eerder gevonden én meegenomen nadat ik beider oom/opa/vader/neef had laten staan bij wéér een andere winkel.
Ik vind het raar dat je dat dan achter elkaar vindt. Of is daar soms een vreemd soort logica voor??

(Ha, had ik stiekem nog wel tijd voor een postje...)



zondag 15 april 2012

Stukje home sweet home

Het plankje boven de bank. De kaarten van Darling Clementine kregen versterking van een oud landkaartje van Nederland. Ik scheurde het uit een oude atlas (geen zorgen, de omslag is heel saai, dus dan mag dat!) en vervolgens stopte ik het (de landkaart dus) in een oud lijstje met bol glas. (Je raadt het al; dat lijstje komt van de kringloopwinkel)

De komende tijd zal ik wat minder reageren en plaatsen. De drukke Superbike-week (motorsport) staat aan de deur te kloppen dus ik ben druk met vrijwilligeren. En we hebben onze vakantie naar Lissabon heel goed gepland, want ik heb maandag de tijd om mijn koffer in te pakken en dan gaan we dinsdagochtend heel vroeg naar schiphol. Ik vind het druk zat en zal waarschijnlijk gesloopt zijn als we in Portugal aankomen :)
Maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb er zin an!!



donderdag 12 april 2012

Streetart #?, lekker blijven plakken!

Eigenlijk heel vies, maar stiekem ook heel leuk! (en beter dan onder je schoen :))
Voor de mensen die kippig zijn: het is kauwgom...

Ha, meteen maar even vermelden; (na de reactie van Herma) neeeee niet op een muur van mijn huis, maar in het winkelcentrum :) (stiekem zou ik dat dan weer heel vies vinden: op mijn eigen muur. Lekker hypocriet ;))

maandag 9 april 2012

Paaslunch

Bagels met roomkaas en zalm én natuurlijk een eitje (hopelijk halfzacht).  Worden verorberd as we speak. Soms moet je jezelf verwennen ;)
Muts op ei naar patroon van Yvonne via het 101 woonideeën boekje, gehaakt door mijn moeder. Het idee om het ei in de maskingtape te zetten zag ik net bij.... Lemonstale ....(zo even opzoeken bij wie ook alweer...gevonden!....ik heb ook geen eierdopjes ofzo dus dit is wel handig ;))

vrijdag 6 april 2012

Op het nippertje

Nog snel wat paas-decorettes in huis geplaatst. En natuurlijk kan ik mijn schattige witte paashazen van vorig jaar niet vinden....(net als de kerstster die ik met de kerst niet kon vinden en ik twijfel of ik die ster überhaupt wel gekocht heb...de hazen heb ik echter wél in huis ergens...)
Gelukkig kon ik de hanen, vogeltjes, eieren en een andere echte paashaas  wél vinden.

Pfff, vergeet ik nog bijna te zeggen: FIJNE PAAS!



dinsdag 3 april 2012

Wie kent em nog...

De reclame van de Domo vla met de koetjes?
De domo, de domo, de domo vla, in van die makkelijke pakken BOEHOE!!
Ik ben opgegroeid in een dorp (ik zou bijna zeggen HET dorp, maar volgens Google zijn er meerdere domo fabrieken...) waar een Domo fabriek staat, dus dit schaaltje kon ik niet bij de kringloop laten staan :)


Naschrift: en natuurlijk zijn de reclames op youtube te vinden! Kijk maar..

zondag 1 april 2012

Een zak vol...

...kringloopgelukjes..
Bij de kringloopwinkel vond ik een zak met houten speelgoedjes. Een paar seconden over nagedacht, want het was wel wat duur naar mijn smaak...maar met het oog op Pasen trokken de kippen mij over de streep. (je moet toch een excuus hebben ;))
De bewuste zak.

Echt handgesneden boerderijdieren

3 olifanten, een kameel, 2 mij onbekende beesten en een vreemde vogel. Het stelletje lijkt mij zeer oud toe.

Deze kippen trokken mij dus over de streep, erbij nog een zwarte vogel, een lam zonder poten(?) en een gansje (al dan niet dom)

Een muisje (laat het Bazooka niet zien, hij mag ze niet mee naar huis nemen!) en een pinguïn (die ik op de 1 of andere manier ontzettend leuk vind!)


Een shell wagen (rood/geel), pick up wagen, vage wagen achteraan en trekker met aanhanger met melkbussen (of tractor voor de wat sjiekere mensen onder ons), let vooral op de boer, geweldig!

Allegaartje poppetjes. Rechtsonder zijn denk ik de 3 wijzen uit het oosten met het kindeke Jezus (maar pin me d'r niet op vast, ik heb geen godsdienst gehad op school). Het trekpoppetje links doet het echt!
En als ik een verkoper op Ebay mag geloven, dan is het poppetje met de gestreepte rok best heul veel waard.... het zal toch niet?! (voor de nieuwsgierigen onder ons: KLIK)

Very odd bunch. Van stof, plastic of steen.

En dit bleef er na de schifting over....