dinsdag 26 februari 2013

Mr Cold wears Gucci

Ik voel me een beetje als Mr Cold (het roze mannetje). Mijn ogen hangen ook op die wijze. Mijn neus zit vol, m'n linkeroog traant, m'n rechteroor zit verstopt en mijn stem is krakerig en af toe verdwenen. Kortom; ik ben verkouden!! Dus ik heb net even bij de drogist boodschappen gedaan; wybertjes honing, dubbel zoute drop, neusdruppels en strepsils gooide ik in mijn mandje. Nu hopen dat het snel weer over is! :)

Maar wat ik eigenlijk even wilde laten zien: m'n verjaardagscadeautjes! Ik kreeg de oranje vis (japanse ballon) per post van een vriendin, een Gucci zonnebril van mijn zus en zwager (oh yeah, lekker decadent!) en het tafeltje (wat ik dus al eerder liet zien) en Mr Cold van mijn ouders.
Ik kreeg ook nog aardig wat repen Lila Pause Aardbei, omdat ik die zo heerlijk vind en omdat ze bijna nooit te verkrijgen zijn kreeg ik 8 pakjes met 3 repen :D (hoi extra kilo's!)
Voor wie niet weet wie of wat Mr Cold is: het is een zeeppompje :)

Oh en nogmaals dank voor de kaarten en de extraatjes! Daardoor voelde ik me ook jarig he?!


zaterdag 23 februari 2013

Hiep hoi een winnares!

Hiep hoi, het is zover! Ik heb een winnares getrokken, jippieee! (sorry buurman van Merula, ik heb u gediskwalificeerd, u volgt mij niet namelijk...) Ik heb ook nog alle dubbele reacties verwijderd en dan houd ik 38 deelneemsters over. Ik heb random.org ingeschakeld (sorry, geen tijd voor een creatieve trekking ;)) en daaruit kwam:













En dan kom ik uit op:..........




















Ha, toch nog een beetje creativiteit!
Sas, wil je mij mailen op squab85 (at) hotmail??

Voor degenen die mij een kaartje hebben gestuurd: BEDANKT!  Ik voelde me daardoor extra jarig!!

donderdag 21 februari 2013

Over een telefoon, een kastje en een tafeltje

Oh oh wat een ellende...ik kreeg al een tijdje een melding op mijn telefoon dat ik mijn wachtwoord van gmail moest invullen voor allerlei updates. Nu wist ik mijn wachtwoord niet meer, omdat ik dat account eigenlijk nergens voor gebruik, dus ik dacht; 'ik verwijder dat ding gewoon helemaal, dan ben ik van dat gedonder met het wachtwoord af'. Niet wetende dus dat dat schijnbaar mijn hoofdaccount voor mijn telefoon was en dat ik dat account helemaal niet van mijn telefoon kon wissen....ja dat kon wel, maar dan moest ik mijn telefoon terugzetten op de fabrieksinstellingen. Ahum! Dom! Dus ik heb al mijn foto's eraf gehaald (en dat waren en nogal wat), m'n contacten op de simkaart gegooid en bijna met m'n ogen dicht het knopje aangeraakt om toestemming te geven om mijn telefoon te wissen. Aaaaarrrrgh!
Ik heb al m'n apps weer moeten downloaden (hoewel dat er niet heel veel waren hoor) en die waren dan meteen ook weer heel anders dan ik gewend ben, want ja ik had al tijden geen update gedaan.. (je raadt het al; daar had ik mijn wachtwoord ook voor nodig :)) Anyway, m'n blogger-app heb ik weer op m'n telefoon, net als de foto-app en nu kan ik weer los :) (maar shit zeg, die is ook weer veranderd! Ik ben een beetje autistisch wat betreft veranderingen :))

* Zie mijn kastje eens lachen en blij zijn met z'n gele kleur en roze ogen knoppen!
* GRMBL!!! Ik wil graag m'n tekst tussen de foto's zetten, maar dat lukt niet zonder dat de foto's weer allemaal verschuiven...soms kan ik echt heel hard schelden op computerprogramma's!! :D
* Vinden jullie dat ik alweer doorsla met m'n styling met roze en geel? ;)
* Bij de kringloop stond dit tafeltje al zes weken naar mij te lachen. Het werd gebruikt als decoratiemateriaal en dan wordt het in die weken niet verkocht... Ik moest deze hebben!! Ik had namelijk precies het perfecte plekje in gedachten voor dit tafeltje! En nee, dat is niet daar bij dat mooie behang, want dat is bij mijn ouders thuis....
*...maar dat is daar bij het saaie grijze/zilveren behang (waarom heb ik daar 3 en een half jaar geleden voor ook alweer voor gekozen??) Maar zie! Ik wou dus een tafeltje waar de kattenbak onder kon staan! Of eigenlijk wou ik daar een gezellig hoekje maken, maar dat kon niet omdat de kattenbak daar staat (en nee, die kan niet ergens anders staan :))... Precies goed! (euh ja, dat moet dan nog gezellig worden he...)
Maar nu zit ik natuurlijk te bedenken of dat tafeltje nog een ander kleurtje moet krijgen of zo authentiek moet blijven...

Zo, en nu ga ik echt eens even bij lezen en reageren op jullie blogs! (als ik Bazooka van mijn armen weet te krijgen....)

En als je nog niet van het bestaan van mijn giveaway wist en je vindt het leuk om mee te doen, dan kan je hier even kijken....dat kan nog t/m zaterdag! Ergens rond het avondeten zal ik dan een winnares trekken.

zondag 17 februari 2013

Snapshot sunday

Ja hoor, daar is ie weer, de snapshot sunday! Wat kreeg ik enthousiaste reacties vorige week! Je mag gewoon meedoen hoor als je zelf ook zoveel 'overige foto's' hebt :) (moet ik dan ook een 'snapshot-sunday-button' maken enzo?)

Ik was een beetje druk in huis deze week. Ik heb het behang in de gang eraf gestoken. Behalve achter de verwarming dan...daarvoor moet eerst de verwarming eraf en dat kan ik niet alleen. Dat wordt dus even wachten totdat mijn zwager kan helpen. Maar dan kan meteen het laatste restje eraf en het nieuwe erop! Maar goed, daar heb ik niet eens een foto van :) Waar wel van?

*Mijn mooie tulpen die nu al anderhalve week staan!

*Vanmiddag heb ik mijn kastje voor de eerste keer in de verf gezet. Jep, het is geel geworden. Ik  kwam zo'n mooie foto tegen van een interieur met roze en geel, dat ik toen besloot om voor geel te kiezen. (aangezien ik veel roze in huis heb :)) Ik dacht dit even snel te gaan doen, maar er gaat toch altijd meer tijd in zitten.

*De lamp hangt nu goed, yeah! Dat mooie plafondkapje is een zogenaamde cablecup en ik kan 'em iedereen  aanraden. Gemaakt van rubber, dus je kan 'em zo omklappen en dan zit ie goed tegen het plafond aan, heerlijk! Het snoer is knalroze met zwart en komt van Strand West in Utrecht. En voor degene die zich afvraagt hoe het kan dat die fitting daar zo hangt... mijn zwager heeft een plexiglas plaatje gemaakt en daar hangt de kap nu op. Als je goed kijkt dan zie je het (of je zag het meteen al ;))

*Ik kreeg de dag na valentijnsdag leuke post! Flat Flowers had op facebook een bericht geplaatst dat alle 'zieligen' die geen post hadden ontvangen een mailtje konden sturen met je adres. En ja, ik ben dus zo zielig dat ik dan ook mijn adres mail :D En kijk eens wat ik de volgende dag in mijn brievenbus vond! Dit soort acties vind ik heerlijk! Ik ben groot fan van Flat Flowers trouwens. Ik heb 3 van normale grootte op mijn keukenraam en 2 kleintjes. Ik kan namelijk niks op mijn vensterbank zetten, omdat de katten dan alles eraf gooien en omdat mijn rolgordijn dan niet dicht kan :) Echt een uitkomst zijn dan die platte bloemen! En ze staan ook zo lang! ;)


P.S. Ik loop echt hopeloos achter met reageren. Ik lees wel alles, maar voel me vaak te moe om spitsvondig te reageren (ja, daar houd ik soms zo van ;)) Komt binnenkort wel weer, wisselvallig als ik ben!

zaterdag 16 februari 2013

Lomo Saturday

Zo schrijf je 4 blogjes achter elkaar en zo bijna een week niks. Tja, dat ben ik ten voeten uit :) Soms neem ik zomaar een klein blogbreakje, gewoon omdat het kan ;)
Maar voor jullie allemaal heb ik vandaag een hartje.
Omdat ik jullie zo lief vind!!
Lomo Saturday is een initiatief van Anki.



Als je nog niet aan mijn giveaway meedoet...klikkerdeklikklikklik! (en meedoen! Als je het prijzenpakket leuk vindt tenminste ;) dat kan nog tot mijn verjaardag, de 23ste van de februari maand)



zondag 10 februari 2013

Snapshot Sunday

Ik maak heel veel foto's met mijn telefoon. Omdat ik dat ding altijd bij de hand heb.... omdat ik via m'n telefoon de foto's zo kan uploaden naar facebook of blogger... omdat ik er zo filters enzo overheen kan gooien.... omdat ze een fijn (niet al te groot) formaat hebben. Kortom; gemak alom! (behalve dan dat de kwaliteit vaak niet al te best is...maar ja, dat neem ik voor lief :))
Nu wil het geval dat ik nogal eens wat foto's 'overhoud'. Voorheen plaatste ik die foto's onder het kopje 'randomness' of iets dergelijks... Vanaf nu ga ik al die fotootjes plaatsen in de 'Snapshot Sunday'. Misschien niet elke week, maar in ieder geval wel op een zondag. En dat dan mét wat begeleidende teksten... Here we go!

Ik kreeg best wat positieve reacties op het behang in mijn gang (hier). Ik moest daar wel wat om gniffelen, want als je goed had gekeken, dan had je achter de grote witte vaas een groot stuk gezien waar al wat behang was weg gescheurd. Ik had er na ongeveer 3 en een half jaar alweer genoeg van :) Nu ben ik dus aan het scheuren en steken (wat een PIEP-werk!)

Mijn gebreide lampenkap hangt al een tijdje boven de tafel. Onafgewerkt. En te hoog.
Nu ligt er een mooi gekleurd snoer klaar en een perfect plafondkapje (ja joh, die heb je echt nodig!) en moet alleen de lamp weer eraf, afgewerkt worden, snoer eraan en weer opgehangen :D

Mauser is echt mijn knuffelkat. Ik krijg op deze manier altijd 'kusjes' van haar... genieten!

Hier ben ik inmiddels wel een beetje klaar mee!
Vrijdag ging ik met mijn moeder even boodschappen doen. Alles was ok toen we de winkel in gingen.....maar toen we er weer uitkwamen was de wereld weer wit! Ik deed maar net alsof ik dit jaar nog geen sneeuw had gezien ;)

Ondanks het ellendige weer kwam ik dit mooie bloementakje tegen. Het liefst had ik het afgeknipt en thuis in een vaasje gezet! Maar dan kunnen andere mensen er niet meer van genieten he ;)

zaterdag 9 februari 2013

A "real" Kim

Yessssss, ik ben dankzij Flow Magazine in het bezit van een echte Kim Welling! Jeuh, blij mee!
(jeuh, wat een slechte foto's!)
Ziza Zipper was mij net voor met het plaatsen van een bericht hierover :) (en heeft een veel betere foto :))


donderdag 7 februari 2013

Hiep hoi giveaway

He he, poeh poeh! Hier dan eindelijk mijn giveaway!
Ik had iets heel anders in gedachten, maar toen kwam ik dit tegen... en dat leek mij ook wel leuk om weg te geven :)

Ik geef weg:

een letterslinger (bestaande uit 7 meter wit touw (?), 26 splitpennen, 107 letters en 5 harten)
2 papieren bloemen (rood of donkerroze of een combi, sorry, deze lichtroze is al uitgevouwen ;))
en nog wat spulletjes toegespitst op de winnares! (kan zelfgemaakt iets zijn, of vintage stofje of euh...)

Wil je meedoen? Ik stel niet veel eisen;
- volger zijn (en hopelijk blijven ;))
- reactie achterlaten!
Delen mag, maar hoeft niet perse.
Ik maak op 23 februari (mijn verjaardag, hint hint hint! Ik heb even wat info aan de foto toegevoegd, dus mocht je een kaartje willen sturen... lekker brutaal he?! Ik dacht stiekem; 'wat Ingthings kan, kan ik natuurlijk ook' hahaha) de winnares (ja, ik heb het steeds over winnares.. ik denk niet dat er een man meedoet HA!) bekend. (oi oi oi wat een haakjes weer!)





dinsdag 5 februari 2013

Thrifty tuesday

Het is alweer dinsdag en dus is het weer tijd voor mijn kringloop vondsten.
Er opende een nieuwe kringloopwinkel, dus daar was ik als de kippen bij :)
Ik vond er bijna alles wat er te zien is, behalve de Rörstrand schaal en het kleine vaasje met gestileerde eekhoorn.
Thuis viel het mij pas op dat Hans de Torenkraai (nee, geen Ans) en het Foam magazine allebei een vogel op een tak op de cover hebben...naja, in de winkel viel het mij ook wel op natuurlijk, maar dat de gelijkenis zo groot was viel mij pas op met de foto's maken :)
Het kastje dat ik gisteren liet zien heeft in de gang plaats gemaakt voor het exemplaar van de laatste foto. Niet echt een duidelijke foto doordat er allemaal rommel omheen lag/hing/stond wat ik niet op de foto wilde hebben :)





maandag 4 februari 2013

Home sweet home & crisis tips

Heerlijk, het zonnetje schijnt hier vandaag!
Ik doe vandaag ook weer eens (voor de tweede keer?) mee met de home sweet home, oorspronkelijk gestart door Barbaramama.
Een stukje woonkamer met een kastje... Dat kastje komt uit de gang en is nu hier beland. Ik weet nog niet zeker of ik 'em daar laat staan, maar qua breedte past 'ie daar eigenlijk wel. ALS ik 'em dan daar laat staan, dan twijfel ik ook nog over of ik 'em moet verven of niet en zo ja; in welke kleur?! Koningsblauw zoals het krukje? Of 1 van de vijf kleuren op de foto met verfpotten... :) (ja, ik heb al vaker gezegd; ik ben een twijfelkont!)

Dan nog een tweetal crisis-tips*:
- Bij Xenos zijn nu pompoms (= instant feest in huis!) verkrijgbaar voor het luttele bedrag van 2,50. Hiervoor krijg je 1 kleine en 2 grotere of 2 grote pompoms.
- Hema heeft deze week korting met kortingstickers, kortingen tot 20%! (waarschijnlijk zit het in de nieuwe folder, maar die heb ik nog niet... ik kreeg de stickers vorige week.) Dus nu kan je met korting al die geweldige nieuwe accessoires kopen! ;)

*Niks uitgeven is natuurlijk nog beter voor de portemonnee, maar daar help je de economie ook niet mee ;)





zaterdag 2 februari 2013

Oh deer #4 the lomo saturday version

Weten jullie nog mijn modder-poot-avontuur te herinneren? En dat ik toen al zwaaiend met mijn camera mijn evenwicht wist te behouden (enigszins)?
Welnu, hierbij dan de lomo-foto's van dit avontuur!
Het valt me trouwens op dat de Olympus Trip wazige foto's maakt als ik 'em naar beneden richt.
En aangezien sommige mensen mij niet geloofden dat ik toen reeën heb gezien (ik noem geen namen), heb ik ze op deze foto's maar even uitvergroot en aangewezen ;) Op de eerste foto mama-ree en op de tweede foto baby-ree.

Lomo saturday is een initiatief van Anki.